Tuesday, 9 September 2014

sofina2.1 finale

Alhamdulillah
akhirnya sampai jugak beg sofina 2.1 yg dinanti2 selama ni...hahahah ayat macam menanti kelahiran anak sulung la plak kan..heheheh suke suke suke

tak sangka la plak tetibe baru teringat order 5 beg rupenye huhuhu patutla gaji bulanan aritu tak mencukupi ....eeemmm tapi seronok dpt bag baru...dh takyah shopping bag setahun hahahaha ye ke..bolel caya ke??

eemmm bile tgk2 balik beg sofina2.1 finale ni biasa je...tapi smart la..besar..bole diisi dgn brg yg agak byk la...kot2 nk travel sehari bawak beg ni pun ok je...cume ye la..jgn la buat lasak sgt....ofcourse la bole rosak la beg ni....

design die smart...klu gmbo mmg nmpk elegant...ade gaya tersendiri....
button warne gold tu yg menaik kn seri beg ni hehehehhe bile match ngn blue black with button gold color....perghhhhh super partner la org cakap....gmbar beg biru takde sbb tak beli heheheheh poyo tak beriya explain kat atas....