Thursday, 20 March 2014

Sijil Pelajaran Malaysia

Assalam,

Wow..today 20 Mac 2014..result SPM pun dh kluar...perghhh
mst la yg tgh tunggu result tu cuak pun ade..berpeluh peluh pun ade...di ibarat kaki terpijak bara api (bagai terpijak bara hangat) hehehe mst gelisah habis kan...

Flashback in 2000 zaman2 nk amik result SPM...
aku xde di bumi Malaysia...arwah abah bawak aku g menunaikn Haji....ALhamdulillah...hadiah dh dpt awl sebelum result SPM keluar....
hehehe mase tu beriya la tukar duit semata2 nk call member kt Malaysia...pastu abg man la yg kena amikkn result...hehehehe

hahaha time2 tu aku xkisah pun cmne result aku yg penting xde C, D and E...kuikuikui pecah rekod kot...hehehe byk jgk dpt A time tu...seronok2.

Apply Universiti pun abg man yg apply kan..hahahah aku cume bg list je U mane aku nk masuk...nk jgk belajar kt overseas tp abg2 ku x bg..hehehe

Saturday, 15 March 2014

menjahit

Allahuakbar

apsal la tetibe mood menjahit ni tak dtg2...ahahaha aritu beriya2 berkobar2 nk menjahit ahaksss...
skrg ni hahahaha malas la plak....
shawl ade je nk jual tp tu la mood xkunjung tiba...haih

hahahahaa baru la perasan post ni half way je huhuhuhu

ni la die akibat bz hehehe careless pun ye gak...

hahaha...

eemm so far masih belum berjalan dgn lancar lagi business jahitan ni...cam biasa..stok kain beli punya la byk tp xde masa nk jahit..rugi je kan..baek anto kedai...bayo je la..jimat mase...xyah nk ade stok kan...hehehehe






camne..byk tak hahahhaha...tapi tu la xgerak2 lagi...hehehe business shawl ni hanya la suke2...klu kwn2 opis nk tempah baru la amik order..hehehehe

market niche la katekan....so kecil2lan je la yer...hehehehe kkdg syok jugak tgk business kwn2 yg akn pos brg berpuluh2 sehari..hehehehe tp ye la kite ni xrajin usaha mane la nk dpt hasil kan...ye dok..hehehehe