Wednesday, 4 January 2012

3 januari 2012

Bismillah hirrahman nirrahim,


wow...dh masuk 2012 dh rupenye...dikenang2 balik tahun 2011...ade je yg indah ade je yg tak indah..normal la kan...klu nk kate sume nye yg indah...sgt la indah insan itu..sgtlah berfikiran terbuka org nye (seorg yg berfikiran positif) tapi klu nk kate sume nye tak indah..sgt la penipu org itu....hehehehe...ye la agak2 la kan takkan la takde langsung adegan2 menarik tahun 2011...365hari kot...takkan la sehari pun takde (*_*)...


eemm just a summary..nk pilih bulan dec 2011 la...actually bulan dec ni bulan paling2 ditunggu dan disayangi...
setiap tahun, dec la bulan yg paling dinanti...nk dijadikan cerita panjang..n nk dijadikan penggerak utk tulis blog di tahun 2012 ni, bulan dec 2011 ni la punye angkara (*_*)....


jeng jeng jeng....
tak tahu kenape...dec 2011 sgt tak best, start dr besday, anniversary ke 31 dec...
macam2 la berlaku...
nak kate mase besday tak dpt special gift..dpt je...eemmm ntah la..betul la kate org, manusia ni tak pernah bersyukur dgn ape yg die ade..mungkin...tragedi yg berlaku di sepanjang dec 2011 tu yg menilakan sume peristiwa2 indah itu..hehehehe.....


"Kiranya tempias membasahi jendelamu
Itulah airmata yang jatuh di pipiku
Kiranya sang bayu menyentuhi paras wajahmu
Oh itulah rinduku yang menyebut namamu
Setelah sekian lama tak jumpa"


~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Hujan bawa air mata ku
Yang mengalir membasuh luka ku
Agar dia tahu ku terseksa
Tanpa cinta dia di hatiku

hahahahaahahah




Tuesday, 3 January 2012

lirik lagu....

eemmm...bile dgr lirik lagu ni kat radio suriafm pg td..cm kagum lak..bole tahan gak lirik lagu ni...susah nk cari lelaki yg cm dlm lirik lagu ni..ade tu mmg ade tapi bukan mudah la...sbb kan kkdg org lelaki ni cool je..die setia je tapi ade jugak kaum2 wanita ni yg kkdg tidak berape faham dgn bahasa melayu mahupun english yg org lelaki tu taknak berkawan lebih dr seorg kwn kt die...die terhegeh2 jugak nk kwn ngn org tu..huhuhuhu..cmne???

Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak


Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak

Maka tak perlu kau susah hati
Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati

Memang tak ada lelaki seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak

Memang tak ada lelaki setampan aku
Tapi yang lebih tampan banyak

Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Ceritanya aku sedang belajar setia
Makanya dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Oo baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak